Kryetari i këshillit Kombëtar Shqiptar priti sot kryetarin e komunës së Gjilanit
14:14 | 12 Prill 2017

Kryetari i këshillit kombëtar Jonuz Musliu, sot në zyrën e tij priti kryetarin e komunës së Gjilanit, Lutfi Hazirin ku diskutuan së bashku për qështjen e Luginës së Preshevës. Jonuz Musliu pas takimit theksoj se kryetari i komunës së Gjilanit Lutfi Haziri ka ngritur qështjen e qytetarëve të Luginës së Preshevës dhe po vazhdon edhe më tutje të ngrit qështjen e Luginës në nivel shtetëror të Republikës së Kosovës, Musliu njoftoj se me kryetarin e Gjilanit ka diskutuar për qështjen paisjeve me dokomentacion të Kosovës për personat e zhvendosur të cilët jan fshier nga lista e banorëve të Malsis së Bujanocit. Kryetari Haziri theksoj se do të vazhdoj edhe më tutje të loboj për qështjen e Kosovës, dhe ka falamderuar kryetarin e këshillit kombëtar për mikpritjen vllazërore nga Jonuz Musliu./BujanociNet/
Rashel Kolaneci