Kryetari i Bashkësisë Lokale të fshatit Bilaç i bashkohet PD-së.
10:02 | 19 Maj 2015

Duke u bazuar në parimet politike që ndjek kjo parti e para së gjithash duke u bazuar në hapsirën vepruese që PD i jep njrëzve meritor, Jakup Xhelili sot i bashkohet këtij subjekti politik. 11203114_895262483872906_6047933119618762457_n Ish anëtari i PVD-së thot se PD është partia e cila po len gjurmë me projektet e saja si në fshatin Bilaç ashtu edhe në vendbanimet tjera shqiptare në komunën e Bujanocit. 11295644_895262533872901_538031509839550461_nDuke u bazuar në realizimin e premtimeve dhe fal bashkëpunimit korrekt dhe të sinqert të kryetarit Nagip Arifi me mua si kryetar i vendbanimit të dyt më të madh në komunën e Bujanocit unë vendosa t'i bashkohem subjektit më të madh politik ne komunën e Bujanocit, ka thënë Xhelili, pas marrjes së librezës të PD-së./BujanociNet/
Aurela Hoxha