Kosovarët në listën e të parëve në botë për përdorimin e internetit
14:21 | 04 Mars 2018
ASK: 88.8% e familjeve kanë qasje në internet

89 për qind e gjermanëve e përdorin internetin, pasuar nga Australia me 88 për qind, Franca me 85 për qind dhe Spanja me 80 për qind.

Në dhjetëshen e dytë të listës kryesojnë Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Rusia me 76 për qind, Arabia Saudite me 73 për qind, Italia me 61 për qind, Brazili me 59 për qind, Turqia me 58 për qind dhe Kina me 53 për qind. Listën e përmbyll Nigeria dhe Indonezia me 25 për qind.

Bota ka mbi tre miliardë përdorues të rrjeteve sociale

Sondazhi i ‘We Are Social’ dhe ‘Hootsuite’, prezantuar në raportin ‘Global Digital, 2018’, zbulon se tani ka më shumë se katër miliardë njerëz në mbarë botën që përdorin internetin dhe më shumë se tre miliardë njerëz në botë përdorin çdo muaj mediet sociale. /Telegrafi/

The post Kosovarët në listën e të parëve në botë për përdorimin e internetit appeared first on Telegrafi.

Powered by WPeMatico

Alba Hoxha
S