“Kosmeti”, hapësira më e bukur e Serbisë

0
“Kosmeti”, hapësira më e bukur e Serbisë

“Me forca të përbashkëta mund të bëjmë shumë në përmirësimin e jetës së bashkësisë serbe në Kosovë e Metohi”, është mesazhi i drejtuesve të komunave veriore të Kosovës, në ditën e parë të vitit 2015.

Kryeshef i të ashtuquajturit Qark i Mitrovicës, Vaso Jeliqi, tha se viti 2014 ka shënuar një varg investimesh kapitale, ndërsa konstatoi se në vitin 2015, qytetarët e veriut i presin punë të mëdha. Ndërkaq, Aleksandër Spiriq, kryetar i Organit të Përkohshëm i Mitrovicës së veriut, tha se më e rëndësishmja është se “qytetarët janë ata që e kanë kuptuar luftën e tyre që kanë bërë dhe që tani i mbështesin

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »