Kopshti zoologjik që ua ofron mundësinë t’ia vëni emrin e ish-it gjarprit
20:50 | 11 Shkurt 2019

Një kopsht zoologjik australian ka hapur një konkurs ku ua lejon emërtimin e një gjarpëri kafe emrin e ishit tuaj, transmeton lajmi.net.

Konkursi i drejtuar nga ‘Wild Life Sydney’ kërkon që pjesëmarrësit të shpjegojnë pse ish-i i tyre e meriton të emërohet pas gjarprit dhe gjithashtu të dhurojnë fondin për ndihmimin e kafshës së egër vendase.

Të njëjtën gjë kishin bërë edhe kopshti zoologjik i San Franciskos gjatë vitit 2015. /Lajmi.net/

Kejvina Kthella