Koordinatorja e Agjensionit turk për bashkëpunim dhe koordinim (TIKA) qëndroi për vizitë pune në Bujanoc
15:56 | 07 Qershor 2018
Koordinatorja e Agjensionit turk për bashkëpunim dhe koordinim (TIKA), ÇAGLA Gultekin Tosbat, qëndroi për vizitë pune në Bujanoc. Ate, në kabinetin e tij, e priti kryetari i Komunës, Shaip Kamberi. Bashkë me Kamberin, koordinatorja Tosbat vizitoi edhe Tërnocin dhe Shkollën fillore "Naim Frashëri". Bashkëpunimi me TIKA-në duhet të intensifikohet në mënyrë që të rezultoj me rezultatet konkrete sa ma parë.

Atalanta Kërçyku