Kontrollime të rrepta të policisë

0

Policia e komunikacionit ka ndërmarrë një aksion të rrept për kontrollimin e automjeteve duke kërkuar në detaje të gjitha paisjet e automjetit sikurse edhe paisjet dimërore.

saobracajna-policija-kurir1

Siq ka mësuar BujanociNet, ky aksion ndryshon nga herat e tjera, kështu që policia e komunikacionit të Vranjës është duke patrulluar në komunën e Bujanocit, dhe anasjelltas, policia e Bujanocit në teritorin e komunës së Vranjës. Aksioni ka filluar nga ora 19:00 të ditës së premte 28 nëntor dhe zgjat deri ora 03:00 e mengjesit. Ngasësit e automjeteve këshillohen që të kenë kujdes gjatë vozitjes si dhe të jenë të paisur me të gjitha gjërat e nevojshme për veturë sipas ligjit për komunikacion, veqmas duhet të kenë kujdes gjat vozitjes në gjendje nën ndikim të alkoholit, sepse ky është edhe njëri ndër qëllimet e aksionit policorë/BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »