Konkurs për asistentë në lëndën e gjuhës serbe si gjuhë jo-amtare në shkollat fillore në Preshevë dhe Bujanoc (Dokument)

0

1438860657_newspic_81_1

Qendra Rajonale shpallë konkurs për pranim në mardhënie pune për 6 arsimtarë të gjuhës dhe letërsisë serbe, për të punuar në shkollat fillore në Preshevë dhe Bujanoc, për një periudhë në kohëzgjatje prej 10 muajve për vitin shkollor 2015/16, në bazë të “Projektit për zbatimin e rekomandimeve për avansimin e arsimimit të gjuhës serbe si gjuhë jo-amtare në shkollat fillore në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë”.

JAVNI_POZIV_UNOPS(1)

Konkurs_UNOPS

PRIJAVA_UNOPS

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »