Konkurs për 5 vende të lira për doganierë në jug të Serbisë
10:02 | 29 Maj 2015

Të gjithë ata që plotësojnë kushtet për vend pune si doganier apo inspektor doganor mund të paraqiten në 7 ditët në vijim në konkursin e drejtorisë së doganave që pranohen 5 doganierë. Dogana Këto vende nga konkursi janë për punësime në jug të Serbisë, ndërsa vendet tjera të drejtorisë së doganave janë edhe 51 për qytetet tjera kufitare. Sipas këtij konkursi, 2 doganierë do të punojnë në Preshevë, 2 në Gradina dhe një si inspektor dogane i cili dotë punoj në kontrollin e dokumentacionit të mallrave dhe doganim të mallrave, thuhet në njoftim, /BujanociNet/
Françeska Jaçe