Konfiskohen më tepër se 5 kg Kokain në autoparlantin e një veture në kufi të Preshevës (Foto)
14:13 | 03 Prill 2017
Pjestarët e policisë dhe doganierët në vendkalimin kufitar të Preshevës më shumë se 5 kilogram të drogës kanë gjetur tek një shtetas turk, raporton ministria e punëve të brendëshme të Serbies. Pesë paketime me peshë 5.265 gram ishin fshehur në altoparlant që ishte i vendosur në bagazhin e veturës “Golf” me targa të Gjermanisë të cilën po e drejtonte A.C (1978) me shtetësi turke. Me urdhët të prokurorit ai është mbajtur 48 orë.

Kristin Prengaj