Konfirmohet dizajni i iPhone 8
14:12 | 18 Mars 2017

Do të ishte ndryshimi më radikal në iPhone 8, por pas një raporti që doli më herët këtë vit dhe pas një raporti që është publikuar sot, duket se Apple ka tërhequr planet për të krijuar një iPhone 8 me ekran të lakuar.

Nikkei, botuesi japonez thotë se Apple do të shtojë një ekran të lakuar në iPhone 8 por nuk do të jetë i ngjashëm me ekranet e “Edge” të Samsung. Sipas Nikkei, ekrani do të jetë shumë më pak i lakuar, transmeton Gazeta Express. Në një foto të publikuar nga Gabor Balogh, shihet një iPhone 8 i supozuar pa kornizat e theksuara në ekran.
Aurela Hoxha