Konçuli si çdo 28 Nëntorë vendbanimi i parë në Luginën e Preshevës, i cili stoliset me flamuj Kuq e zi (Foto)

0

Tradita nuk ndalet Konçuli vendbanimi i parë në Luginën e Preshevës i cili vishet me ngjyrat Kuq e zi në festën e flamurit të 28 Nëntorit.

Si çdo vitë edhe këtë 28 Nëntorë është vendbanimi i parë i cili stoliset me ngjyrat Kuq e zi, Konçulasit si gjithmonë jan kujdesur që të jenë vendbanimi i parë i cili ngreh flamurin Kuq e Zi në Luginën e Preshevës, të mbajë edhe këtë vitë këtë epitet të vendbanimit të parë i cili e ngrehë flamurin Kuq e zi për festën dhe ditën e pavarsis së Shqipëries, andaj si vendi i parë i cili lidhë Kosovën me Serbien, edhe njëherit qindra Kosovarëve të cilët për punët e tyre dot të hynë në Serbi dot të ju dëshiron mirë se ardhëje të ngrohët me ngjyrat Kuq e zi./BujanociNet/

----- ------- --------------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »