Konçuli gjat vikendit përkujton dëshmorin Vehbi Rexhepin
10:02 | 22 Maj 2015

Për nderë të dëshmorit të kombit Vebi Rexhepi Bashkësia Lokale e fshatit Konçul organizon manifestim tashmë tradicional. Vebi-Rexhepi-koncul-3 Manifestimi fillon ditën e shtunë me trunirin në futboll të vogël nga ora 14:00h në oborrin e shkollës fillore të fshatit Konçul. Ndërkaq finalja e këtj turniri mbahet të dielën nga ora 11. Me këtë rast pas përfundimit të finalës në futboll të vogël, prej orës 12:00 fillon programi kulturorartistik i cili gjithashtu do të mbahet në oborrin e shkollës së lartëpërmendur. Krejt në fund do të vëhen kurora lulesh tek varri i dëshmorit Vebi Rexhepi në varrezat e këtij fshati ku dhe mbaron manifestimi, bëjnë të ditur përmes një lajmërimi nga Bashkësia Lokale e fshatit Konçul./BujanociNet/ Vebi rexhepi
Aurela Hoxha