Komuna e Bujanocit shpallë vendim publik për dhënjen me qira të tokave bujqësore (Dokoment)

0

Komuna e Bujanocit ka shpallur vendimin publikë për dhënien me qira e në shfrytëzim të tokës shtetërore në territorin e komunës së Bujanocit me sipërfaqe prej 1.310 hektarë në 64 zona kadastrale.

Të drejtë pjesëmarrje kanë personat fizik dhe juridik ndërsa dokumentacioni i plotë dorëzohet deri më 13 shtator.

Për informacione shtesë rreth përgatitjes së aplikacionit dhe kushteve tjera klikoni në linkun e më poshtëm.

(Dokomenti) vendim mbi shpalljen e konkursit publik për dhënien me qira dhe në shfrytëzim të tokës bujqësore

----- ------- --------------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »