Komuna e Bujanocit shpall konkurs publik për organizatat sportive

0

Komisioni për vlerësimin e projekteve dhe programeve nga sfera e sportit i komunës së Bujanocit shpall konkurs publik për financimin e programeve vjetore dhe projekteve të organizatave sportive me seli në territorin e komunës së Bujanocit.

bujanovac-grbAfati për parashtrimin e fletëparaqitjes në konkursin publik është 20 ditë nga dita e publikimit në tabelën e shpalljeve të Administratës kominale dhe në faqen zyrtare të Komunës së Bujanocit në internet.

Fletëparaqitjen për konkurim mund ta merrni në websajtin e komunës www.bujanovac.rs , ose në notarinë e administratës lokale nr.101.

Në linkun në vijim mund të informoheni më detajisht rreth konkursit, si dhe të shkarkoni formularin e fletëparaqitje.

Konkursi

Fletparaqitja

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com