Komuna e Bujanocit, po bën rregullimin e sistemit të kanalizimit në fshatin Tërrnoc dhe Osllarë (Foto)

0

Komuna e Bujanocit po bëhet rregullimi i sistemit të kanalizimit në Tërnoc përskej Lumit dhe në fshatin Osllarë.

Në Tërnoc, me ndërtimin e sistemit të kanalizimit do të mundësohet eliminimi i derdhjes së kanalizimit në lumë ndërsa në fshatin Osllarë pas përfundimit të kanalizimit do të bëhet asfaltimi i rrugëve tek Lagja e Hajredinëve./BujanociNet/

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com