Komuna e Bujanocit, pastron vendin ku hudheshin mbeturinat në Tërnoc (Foto)
14:17 | 05 Korrik 2017

Komuna e Bujanocit, ka bër pastrimin e vendit ku jan hedhur mbeturinat në fshatin Tërrnoc, në drejtim të Breznices duke pastruar dhe duke vendosur hekura rrethues për mos të lejuar qytetarët të futen me automjete në ato vende për të hedhur prap mbeturina, andaj komuna bën apel tek të gjith qytetarët që të ruhet ambijentet e natyrës, pasi që ato i shërbejn shëndetit tonë. Të ruajm natyrën dhe të mos hedhim mbeturina, ishte motoja e komunës së Bujanocit, ku edhe u bë pastrimi i mbeturinave në fshatin Tërrnoc. Punëtorët e Komunalisë duke u kujdesur për drunjët e ri të mbjellur nga Komuna e Bujanocit. Komuna ka siguruar edhe anësorë për parandalimin e hudhjes së mbeturinave./BujanociNet/
Françeska Jaçe