Komuna e Bujanocit organizon debat me OJQ-të, SHKA-të dhe mediumet, për planifikimin e buxhetit për vitin 2018
14:52 | 13 Dhjetor 2017
Kryetari i Komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, realizoi sot debat për planifikimin e Buxhetit për vitin 2018 me përfaqësuesit e Medias, Organizatave joqeveritare dhe Shoqërive kulturoro - artistike. Kryetari Kamberi u zotua se për mjetet e ndara në vitin 2017 do të kërkohet raport mbi realizimin e secilit projekt veç e veç.
Kryetari Kamberi inkurajoi mediat që të raportojnë drejtë dhe të kryejnë punën në mënyrë profesionale. Debati kaloi në atmosferë të mirë dhe ishte konstruktiv e konkret. Qytetarët kanë të drejtë të jenë pjesë e përpilimit të buxhetit, Komuna e Bujanocit e vendosur për bashkëpunim dhe transparencë./BujanociNet/

Atalanta Kërçyku