Komuna e Bujanocit ndanë 500 mij dinarë për kulmin e SHM "Sezai Surroi" dhe 400mij dinarë për pastrimin e lumit në fshatin Tërnoc
14:48 | 23 Shtator 2017

Dje në Seancën e XIX të Këshillit komunal të Komunës së Bujanocit, në mes tjerash janë ndarë 500 mij dinarë për sanimin e kulmit të shkollës së mesme "Sezai Surroi" (pas dëmeve të shkaktuara nga erërat e forta) dhe 400 mij dinarë për pastrimin e lumit të Tërnocit (prej urës deri tek ambulanta e fshatit) i cili herën e fundit është pastruar në vitin 2012/13. Komuna e Bujanocit, dje në seancën e XIX të mbajtur, ka ndarë 500 mij dinarë për dëmet të cilat u shkaktuan nga erërat e forta në shkollën e mesme "Sezai Surroi" ku është dëmtuar kulmi i shkollës. Ndërsa për pastrimin e lumit të fshatit Tërnoc ka ndarë 400 dinarë, ku pastrimi do të bëhet nga Ura deri tek Ambulanta e fshatit./BujanociNet/
Françeska Jaçe