Komuna e Bujanocit ndan gjysmë milioni dinarë për sh.f. “Muharrem Kadriu” në Tërnoc
14:50 | 11 Tetor 2017

Komuna e Bujanocit, sot ka ndarë gjysmë milioni dinarë për shkollën fillore “Muharrem Kadriu” të Tërnocit. Administrata komunale e Bujanocit, nëpërmjet departamentit për arsim, ka ndarë 500 mijë dinarë, për financimin e pajisjeve për kabinetin e fizikës dhe kimisë, të shkollës fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc. Vendimin mbi ndarjen e mjeteve në vlerë gjysmë milioni dinarë, gjatë ditës, kryeshefi për arsim, Driton Rexhepi, i’a dorëzoi, drejtorit të shkollës, Bajram Salihut. Komuna e Bujanocit, do të vazhdoi në financimin e përmirësimit të kushteve për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme.
Françeska Jaçe