Komuna e Bujanocit merr vendim për zgjidhjen e projekteve dhe programeve të punës të cilët financohen nga mjetet e destinuara (Dokoment)

0

Komisioni për shërbime të mbrojtjes sociale i Komunës së Bujanocit, mbajti mbledhje më 01.12.2017 lidhur me Konkursin e shpallur për projekte dhe programe të punës për përparimin e sistemit të mbrojtjes sociale në Komunën e Bujanocit dhe nxorri:

VENDIM për zgjdhjen e projekteve dhe programeve të punës të cilët financohen nga mjetet e destinuara, edhe ate:

 

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »