Komuna e Bujanocit ka nënshkruar sot nëntë projkete infrastrukturore
15:55 | 05 Qershor 2018
Komuna e Bujanocit sot ka nënshkruar 9 projekte për investime në infrastrukturë në komunën e Bujanocit. Komuna e Bujanocit do të realizoj nëntë projekte në infrastrukturë të cilat kapin vlerën totale prej 13 milion dinarëve, të cilat do të investohen në tre vendbanimet shqiptare të Bujanocit, Dobrosin, Tërnoc, dhe në qytetin e Bujanocit, të cilat disa nga projektet tani më veq jan duke u zhvilluar në Tërnoc dhe Bujanoc. Kryeshefi për ndërtim dhe investim në komunën e Bujanocit, i ka thënë mediumit BujanociNet investimet në projektet e përmendura më lartë jan kryesisht në asfaltimin e rrugëve lokale dhe mirmbajtëjen e rrugëve egzistuese./BujanociNet/

Samanta Karavella