Komuna e Bujanocit do të nënshkruaj 154 kontrata me bujqi

0

Të Enjten, me 07 Dhjetor, në Sallën e Kuvendit komunal në Bujanoc, duke filluar nga ora 12:00, do të bëhet nënshkrimi i 154 kontrateve me bujqit e Komunës së Bujanocit të cilët e kanë fituar të drejtën e subvencionimit për veprimtaritë e tyre.

Në të njejtën kohë, me të gjithë bujqit, do të ketë edhe diskutim publik rreth planifikimit të buxhetit për vitin 2018 dhe vazhdimin e subvencionimit të bujqësisë.

Komuna e Bujanocit, që nga ky vit, po ofron subvencionime të drejtëpërdrejta me qëllim të përkrahjes dhe avancimit të zhvillimit ekonomik.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »