Komandanti i UÇPMB-së z.Shefket Musliu nderon veprën e Kom. Mjekrrës (Foto)
14:09 | 14 Janar 2017
Në Janarin e përflakur nëkujtim të sakrificës të dëshmorëve të kombit, komandanti i Ushtris Çlirimtare për Preshevë, Medvegj dhe Bujanoc nderon vepëren e horit të kombit Nijazi Azemi (Komandant Mjekrra). Komandanti Shefket Musliu, gjat qëndrimit në odën e familjes Azemi ka ndarë mirnjohëje për nderimin e Nijazi Azemit, për të nderuar dhe rrespektuar vepëre e komandant Mjkrrës dhe familjes së tij, ku mirnjohëjen e pranoj babai i dëshmorit z. Ramush Azemi, plaku i odës falemderoj komandantin për rrespektin dhe nderimin që ju bë djalit të tij duke falemderuar përzemërsisht që asnjëher nuk po i harron bashkëluftëtaret e tij./BujanociNet/

Nevina Shtylla