Kolonat ju ofrohen fshatit Konçul (Foto)
14:52 | 24 Dhjetor 2017
Kolonat e gjata të bashkatdhetarëve të cilët po vien nga mërgimi për të kaluar festat e fundvitit pran familjarëve të tyre, ju jan ofruar fshatit Konçul. Vetëm qindra metra largë shtëpiav të fshatit Konçul ndodhen kolonat e bashkatdhetarëve të cilët ju kan mësyer fshatit Konçul, fotografit jan realizuar më datën 24 dhjetor 2017, ora 02:30, andaj apelohen të gjithë qytetarët lokal të komunës Bujanocit dhe atyre të Luginës që ja mësyen Kosovës, të shfrytëzojn pikat tjera kufitare./BujanociNet/

Atalanta Kërçyku