Kolonat e gjata në vendkalimin kufitar Konçul - Dheu i bardh, mbi 2km (Video)
14:18 | 29 Korrik 2017

Ditëve të fundit pothuajse bashkatdhetarët tanë kan bllokuar totalisht vendkalimin kufitar Konçul - Dheu i bardh, në video mund të shikoni pritjet e gjata të bashkatdhetarëve të cilët po vazhojn të vijen për pushime në vendlindjen e tyre. Filmimet të cilat ka realizuar BujanociNet, paraqesin qarët pritjet e gjata në pikën kufitare Konçul - Dheu i bardh mbi dy kilometra, në video duket kjarët se pritjet jan afruar pikës së vjetër kufitare e cila tani më është jasht funksionit dhe gjatsia nga pika e re në pikën e vjetër kufitare është 2.5 km/BujanociNet/
Françeska Jaçe