Kolonat e gjata në pikën e kalimit kufitar të Konçulit (Foto)
16:13 | 18 Prill 2019
Kolonat e gjata kan paralizuar kalimin në pikën kufitare të Konçulit.

Policia e Serbies ka komfirmuar për BujanociNet se herë pas here po i krijojn nga dy traka afër pikë kalimit shkaku i fluksit të madhë të kalimtarëve të cilët ja kan mësyer kalimit matan pikës kalimit të Konçulit.

Ndërsa Policia e Kosovës ka thën se po punojn maksimum për mos krijimin e kolonave të gjata në kufirin me Serbien por shkaku i fluksit të madh të qytetarëve po formohen kolonat e gjata.

BujanociNet ka parë nga afër situatën në pikën kufitare pasi që tëdya palët po bëjn të pamundëren për të i evituar pritjeve të gjata të qytetarëve duke bër kontrolle të shpejta ndonjëher 4 automjete për njëherë por fluks i madhë i bashkatdhetarëve dhe qytetarëve të cilat posedojn tabelat e Kosovës pasi që ata nuk kan drejt të i shfrytëzojn pikat tjera të kalimit siç është ajo alternative e Dobrosniti dhe e Breznicës./BujanociNet/

Alesia Bami