Kolona të gjata edhe në Breznicë (Video)
20:15 | 31 Korrik 2018

Shum qytetarë të cilët kan të drejtë të kalojn në pikën kufitare të Breznicës, po e shfrytëzojn atë për ti ikur kolonave të gjata në Konçul, por befasohen kur shohin edhe atje kolonat e gjata.

Gjatë kësaj sezone qytetarët e shumtë po tentojn të shfrytëzojn qdo mundësi për të i ikur kolonave të gjata në pikën kufitare të Konçulit, po e shfrytëzojn atë të Dobrosinit dhe Breznicës, ata të cilët po kan mundësi.

Por befasohen kur shohin kolonat e gjata edhe në këtë pikë kufitare e cila jashtë sezones nuk frekuentohet nga qytetarët, por sezona e mërgimtarëve po i detyron të gjejn zgjidhje për të i ikur kolonave të gjata të bashkatdhetarëve./BujanociNet/

 

 

Vildane Zeneli