Kolona me kilometra në Horgosh dhe Batrovci /video/

0

Veturat që lëvizin drejt vendkalimeve kufitare i duhet të presin një kohë të gjatë për të kaluar. Sipas të dhënave të fundit të policisë kufitare, vendkalimi kufitar Batrovci është më i ngarkuari. Në dalje të vendit pritet disa orë, ndërsa në hyrje në intervale prej një deri dy orë.

Bubanj-potok

Në vendkalimin kufitar të Preshevës me Maqedoninë pritet rreth një orë.

Në vendin për pagesë për autostradë “Bubanj Potok” në Beograd është rritur intenziteti i trafikut, momentalisht veturat vonohen rreth 30 deri 45 minuta ndërsa gjatë ditës pritet intenzitet edhe më i madh.

Ditën e premte është shenuar një rekord në vendin për pagesë të austradës, nga drejtimi nga Nishi për në Beograd ku kanë kaluar 28.500 vetura. Në të dy drejtimet kanë kaluar 58.000 vetura.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »