KNSh, Kabineti i kryetarit dhe Shtëpia e Kulturës organizojn Javën e Filmit në Bujanoc
17:59 | 05 Dhjetor 2018
Këshilli Nacional bashkë me Kabinetin e kryetarit të Komunës së Bujanocit dhe Shtëpinë e Kulturës, në bashkëpunim me Qendrën e Kinematografisë së Kosovës, organizon Javën e Filmit në Bujanoc.

Java e Filmit do të filloj të hënën me 10 Dhjetor dhe do të përfundojë me 15 dhjetor.

Alesia Bami