KK "Besa", fiton 1 medale të art dhe 7 bronz, në turneun ndërkombëtar "Katana Open 2017" (Foto)
14:50 | 28 Tetor 2017
Në turneun e XII-të ndërkombëtar të karatesë “Katana Open 2017” i mbajtur sot në Gjilan më:28.10.2017, klubi i karatesë “BESA” u paraqit me gjithsej 13 garues në diciplinat:kata&kumite,dhe me këtë rast arriti 1 medalje të art dhe 7 medalje të bronzta,dhe njëkohësisht u shpall edhe klubi më masovik ndërkombëtar. 1.Albin Duraku 2006 i artë në diciplinen kumite 2.Donart Ameti 2004 i bronztë në kumite 3.Besart Arifi 2003 i bronztë në kumite 4.Altin Asani 2002 i bronztë në kumite 5.Rinor Abazi 1999 i bronztë në kumite 6.Altuna Maliqi 2006 e bronztë në kata 7.Lirika Asani 2002 e bronztë në kata 8.Besa Abdyli 1999 e bronztë në kata.

Alba Hoxha