Kjo terapi japoneze me ujë bën mrekullira në shëndetin tuaj
10:02 | 10 Qershor 2015

Si vepron kjo terapi japoneze me ujë? auto_glz-620x3501433862325 Trajtimi japonez i ujit mund të japë rezultate të shkëlqyera si ilaç natyror për trajtimin e diabetit, gastritit, dhimbje koke, astma, bronkit, artrit, epilepsi, dhimbje, probleme të zemrës, yndyrës në gjak, sëmundjet e veshkave dhe traktit urinar, çrregullime nervore, tumoret, sëmundjet e syri, çrregullime menstruale, gjendja e keqe e përgjithshme, humbja e energjisë dhe pastrimin e trupit. Si duhet kryer këtë terapi japoneze te ujit? Në mëngjes, menjëherë pasi zgjoheni dhe lani dhëmbët tuaj ju duhet të pini 4 gota ujë të ngrohtë ose rreth 640 ml. Pasi të keni pirë ujë në 45 min e ardhshëm ju nuk duhet të hani ose pini ndonjë gjë tjetër. Mund të vazhdoni normalisht me ritualet tuaja. Kjo terapi rekomandon te konsumoni ujë të ngrohtë gjatë vakteve dhe 15 min pas atyre, dhe pastaj një pauzë prej 2 orë në mes të ngrënies duke pirë më shumë ujë. Terapia jep rezultate të mëdha dhe pastron organizmin brenda 30 ditëve. Këshilla është që kjo mënyrë e ujit që konsumoni duhet të pranohet si rregull jetesës. Nuk ka pasoja as efekte të dëmshme nga ky lloj i terapisë përveç se ajo mund të shkaktojë frekuencën urinare. Ata që kanë vështirësi për të filluar ditën me më shumë se 1 gote ujë dhe sidomos të vjetrit dhe të sëmurët janë të këshilluar që të fillojnë me pak dhe vazhdimisht të rrisin sasinë deri në 4 gota në mëngjes. Në internet ju mund të gjeni shumë dëshmi nga njerëz të cilët kanë bërë përmirësime të konsiderueshme në të shëndetësisë, energjisë dhe pamja fizike e tyre në sajë të këtij trajtimi të thjeshtë. Në anen tjeter qytetarët e Japonisë pothuajse asnjëherë nuk pine ujë të ftohtë me ushqimin e tyre dhe më shpesh pine çaj të ngrohtë gjatë ngrënies.
Edlira Rukaj