Kjo pritet të jetë data e lansimit të Samsung Galaxy S9
14:52 | 16 Dhjetor 2017

Mediat koreane raportojnë se Samsung Galaxy S9 debuton më 27 Shkurt 2018. Kjo është parë edhe në një video që kompania e lëshoi dje ku u treguan detajet e para të këtij telefoni. Kjo datë do të përkonte me Kongresin Mobil Botëror vitin e ardhshëm i cili fillon më 26 Shkurt për publikun edhe pse aktivitetet dhe konferencat për shtyp të kompanive mbahen një ditë para.
Aurela Hoxha