Kjo është mbrojtësja për iPhone që duhet ta keni (Video)
14:11 | 19 Shkurt 2017

'Protect Pax" quhet mbrojtësja më e mirë për iPhone. Ky mbështjellës është me një material të lëngshëm dhe një pjesë të hollë silikoni që e bën telefonin tuaj shumë të sigurtë.

Veshja e xhamit me material të lëngshëm është mbrojtje inovative e ekranit e cila do iu heqë merakun se iPhoni juan mund të dëmtohet. Rezultatet e kësaj mase mbrojtëse mund ti shikoni në videon e mëposhtëme ku shihet se iPhoni nuk dëmtohet me Protect Pax as nga shkelja e veturës, goditje me çekan apo ndonjë "dhunim" tjetër. Kliko ketu: https://www.youtube.com/watch?v=h0E2qkBCzZU  
Aurela Hoxha