Kjo është dredhëza më e madhe në botë (Foto)
14:57 | 28 Shkurt 2016

Dredhëza (luleshtrydhja) njihet me shekuj për shkak të shijes së saj të ëmbël dhe të mirë. dredhezat E njohur prej kohës së romakëve për shkak të vetive mjekësore, dredhëza – që përmban antioksidant – ka shëruar shumë sëmundje, duke përfshirë edhe gurët në veshka. Por, duke e ditur madhësinë maksimale që mund të ketë një dredhëz, ka edhe të atilla që rriten shumë – madje më shumë se që duhet, transmeton Gazeta Express. Kështu, dredhëza më e madhe në botë peshoi rreth gjysmë kilogram. Sipas Librit të Rekordeve Ginis, dredhëza më e madhe ndonjëherë u rrit më 2015 në Koji Nakao të Japonisë. Kjo është ajo: dredeza e madhheeeee
Aurela Hoxha
S