Kjo është Agnesa vajza bukuroshe e Shkurte Fejzës (Foto)
14:16 | 05 Qershor 2017

Këngëtarja Shkurte Fejza ka tri vajza, Gresen, Besjanen dhe Agnesen. Duket që këngëtarja e mirënjohur vajzat i ka si shoqe, pasi shihet shpesh nën shoqërinë e tyre.

Ishte krijuar bindja që Shkurta del e kënaqet më shumë me Gresen, por në të vërtet, këtë përshtypje e ka krijuar bashkëpunimi mes të ëmës dhe të bijës. Por, jo. Shkurta del dhe kënaqet me secilën nga vajzat, që duken shumë bukur. Në këtë foto që po e publikojmë në “Kosovare” shihet Shkurta me Agnesen bukuroshe.

Alba Hoxha