Kishin dalë për peshkim, një familje befasohen kur pesë peshkaqenë balenë ua rrethojnë barkën në Florida
15:58 | 12 Qershor 2018

 

Siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, Jacob Campoamor, 24 vjeç, ishte në anijen e tij në Gjirin e Meksikës kur pa krijesat – peshku më i madh në det.

Jakobi, nga Tampa, i cili filmoi peshkun, tha: “Ne ishim duke lëvizur nga një vend i peshkimit në tjetrin kur pamë një trazirë në ujë në distancë”.

“Ne shkuam dhe kontrolluam dhe në fund kuptova se kemi hasur në tre peshkaqenë. Ne ishim mahnitur dhe po shijonim përvojën”.

“Kur ata u larguan përfundimisht, ne i ndoqëm ata dhe gjetëm dy të tjerë – duke përfshirë edhe atë që mendonim se ishte një fëmijë”.

Jakobi ishte me babain e tij, gjyshin dhe dy xhaxhallarët në barkë kur u shfaqën peshkaqenë balenë.

Duke gjykuar peshkaqenët për madhësinë e anijes, Jacob vlerëson se ata ishin rreth 9 metra, me foshnjën sa gjysma e tyre.

Alesia Bami