KF Tërnoci tani bëhet me autobus për nevojat e klubit
14:13 | 06 Prill 2017
Klubi futbollistik i Tërnocit falë bashkatdhetarëve dhe dashamirësve të klubit është bër me autobus i cili do të shfrytëzohet për nevojat e Klubit, raporton BujanociNet. Autobusi është i stolisur me logon e KF Tërnocit, dhe me fotografin e tifozëve të Tërnocit "AGALLARËT" i cili ju është dhuruar klubit nga bashkatdhetarët dhe dashamirët e KF Tërnocit, stafi i KF Tërnocit ka falenderuar të gjithë donatorët të cilët kanë ndihmuar klubin për këtë mjetë transportues i cili do të shfrytëzohet për nevojat e klubit./BujanociNet/

Kristin Prengaj