Këto shtete janë pro dhe kundër sulmit ajror në Siri. Në cilën anë janë Kosova, Shqipëria dhe Serbia?
15:02 | 15 Prill 2018
Shtetet që kundërshtojnë sulmet në Siri

– Regjimi sirian

– Rusia

– Irani

– Kina

– Serbia? (Vuçiq nuk është deklaruar as pro e as kundër, por e mban anën e Rusisë).

Powered by WPeMatico

Klaudia Kalia
S