Këto shenja tregojnë se po i pëlqeni një mashkulli
14:49 | 02 Tetor 2017

Për ta kuptuar se çfarë mendon një mashkull për ju, nuk keni nevojë që ta pyetni direkt atë ose të tentoni t’ia qëlloni.

Gjestet e tij fizike mund të zbulojnë shumë rreth qëllimeve të tyre të vërteta. Gazeta Express më poshtë ju transmeton gjestet më të zakonshme të meshkujve, të cilat tregojnë se ai ndjen diçka për ju. Ai prekë flokët e tij
Në këtë mënyrë, meshkujt tentojnë t’i japin vetes vetëbesim. Kur shohim një person tërheqës, ne instinktivisht provojmë gjëra të tilla si prekja e flokëve. Kjo ndodh edhe tek femrat. I vendosë duart afër belit të tij
Nëse një mashkull i mban duart afër ijëve të tij – duke i vendosur ato në xhep ose duke i mbajtur në bel – kjo është një shenjë e qartë se ai po dëshiron të demonstrojë fuqi. Ideja e njëjtë është edhe kur një mashkull që rri ulur i hapë këmbët e tij, transmeton Gazeta Express. Kur jeni në grup, kthehet gjithmonë nga ju kur është duke folur
Në situata sociale, ne shpesh kthehemi me trup nga personi i cili na duket më tërheqës. I kushtojmë rëndësi edhe këmbëve. Shumë njerëz nuk e vërejnë se janë drejtuar drejt fytyrës së personit që ju pëlqen, por është shumë e qartë kur ndodh. Kopjon qëndrimin tuaj
Shikojeni nëse një mashkull të paktën “kopjon” pozën të cilën e keni marrë. Kjo tregon se ai është duke u përpjekur t’ju kuptojë dhe të gjejë diçka të përbashkët me ju, dhe kjo definitivisht reflektohet në gjuhën e tij të trupit. Sjellja e tij bëhet më e ngazëllyer
Françeska Jaçe
S