Këto shenja tregojnë se keni gurë në veshka

0

Gurët në veshka shkaktojnë dhimbje serioze, për shkak se ngujohen në traktin urinar.

Shenjat të cilat tregojnë se mund të keni gurë në veshka janë:

1. Dhimbje abdominale ose në shpinë

2. Ndryshim i ngjyrës së urinës

3. Urinim i shpeshtë dhe me dhimbje

4. Simptoma të ngjashme me gripin

5. Gjak gjatë urinimit

6. Infeksione në traktin urinar

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com