Këto janë shenjat e para të shtatzënisë
14:19 | 20 Gusht 2017

Ato pothuajse nuk vërehen.

Disa shenja shërbejnë si indikatorë që tregojnë se mund të jenë shtatzënë. Megjithatë, më poshtë i keni disa shenja të hershme të shtatzënisë, të cilat thuajse është e pamundur t’i vëreni. Bëheni më emocionale, keni gjokse të ndjeshme, marramendje, ndjeheni e lodhur dhe shqisa e nuhatjes bëhet më e fuqishme.

Kristin Prengaj