Këto janë pesë lajmet që duken gënjeshtra të “1 prillit”, por janë të vërteta
09:59 | 01 Prill 2015

(Daily Mail) 2. Macet dëgjojnë muzikë klasike. Një studim i fundit tregon se macet e urrejnë muzikën ‘heavy metal’, janë indiferente ndaj muzikës ‘pop’, por janë të dhëna pas muzikës klasike. Macet që dëgjojnë klasike janë më të qeta dhe marrin frymë më ngadalë. (Times) 3. Një qen mund të luajë me daulle. Qeni i quajtur Maple ka mbi 170 mijë ndjekës në kanalin e tij në “Vine” dhe 46 900 ndjekës në “Instagram”. (Daily Record) 4. Amazon ka një “buton” që mund të vendoset në shtëpi dhe në momentin që e shtypni mund të porositni diçka që ju mungon. I quajtur “Dash Button”, shërbimi ofrohet para pagesë vetëm në SHBA dhe për anëtarët “Amazon Prime”. (Mashable) 5. Kryeministri i Britanisë së Madhe, David Cameron mund të jetë kushëriri i 13-të i Kim Kardashian. (The Independent) /Telegrafi/
Françeska Jaçe