Këto janë fjalëkalimet më të këqija të vitit
16:20 | 14 Dhjetor 2018

Fjalëkalimi më i famshëm është ai me numra “123456”, i ndjekur nga “pasword”, transmeton lajmi.net.

Renditja vazhdon me fjalëkalimet me numrat nga 1 deri në 9, pastaj nga 1 deri në 8, nga 1 deri në 7 dhe nga një deri në 5.

Pastaj fjalëkalime me shkronja, dominon fjalëkalimi “sunshine”, pastaj “iloveyou”, “princess” ose “welcome”.

Këto i keni 10 fjalëkalimet më të përdodura në internet:

123456

pasword

123456789

12345678

12345

111111

1234567

sunshine

qwerty

ILOVEYOU. /Lajmi.net/

Kejvina Kthella