Këto gjëra vajzat i bëjnë më mirë se djemtë!

0

Nga një studim i bërë së fundmi ka rezultuar se ka gjëra të cilat femrat i bëjnë më mirë se meshkujt:

–          Janë më të mira në mësime
Studimi i bërë në universitetet Georgia dhe Columbia ka zbuluar që femrat kanë aftësi më të mira ndaj mësimit
–          Janë më të mençura
Sipas studimeve të testeve të inteligjencës në tërë botën, femrat kanë koeficientin më të lartë të inteligjencës sesa meshkujt.
Kujesen më shumë  për higjienën
–      Shkencëtarët thonë se meshkujt kujdesen më pak për higjienën.
–          Janë më të mira në intervistat e punës
Hulumtimet e bëra kanë zbuluar që femrat e kontrollojnë më mirë stresin gjatë intervistave të punës.
–          Gjatë kalimit të kohës bëhen më të bukura
Femrat gjatë kohës bëhen më të bukura, ndërkaq meshkujt mbeten të njëjtë.
–          Diplomohen më shpejt
Meshkujt studiojnë mesatarisht pesë vjet.
–          Hanë ushqim më të shëndetshëm
Ndërkohë që meshkujve u pëlqejnë picat dhe mishi i kuq, femrat konsumojnë fruta dhe perime.
–          Kanë më shumë imunitet
Studimet kanë treguar që estrogjeni u jep përparësi femrave në luftën kundër baktereve dhe infeksioneve.
–          Jetojnë më gjatë
Parimisht, femrat jetojnë 5-10 vjet më shumë se meshkujt.
–          Janë menaxhere më të mira
Shumica e ekspertëve janë të bindur që femrat janë shefe më të mira për shkak se dëgjojnë më mirë, janë mentore më të mira, i zgjidhin më mirë problemet
–          Investojnë me mençuri
Femrat janë më të kujdesshme me rastin e marrjes së vendimeve mbi investimet dhe mendojnë në afat të gjatë./In Tv/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.
comments powered by Disqus
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »