Këto 3 vajza të ulura në stol po çmendin internetin, ja pse…

0

Në pamje të parë duket një foto e thjeshtë e 3 vajzave të ulura në një stol në një ditë të bukur me diell. Por në këtë foto ka diçka që nuk shkon dhe që mund ta dalloni vetëm nëse e shikoni atë me kujdes.

Fotografia e cila fillimisht u shpërnda në Imgur, është një tjetër iluzion optik që ka hutuar përdoruesit e internetit.

Në një vështrim më të afërt, duket sikur stoli nuk ka bazament dhe vajzat qëndrojnë “të ulura” në ajër.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com