Këtë pjesë të rëndësishme të trupit nuk e lajmë sa duhet
14:48 | 10 Shtator 2017

Fatmirësisht në ditët e sotme njerëzit janë ndërgjegjësuar disi që të lahen më shpesh. Higjena personale është mjaft e rëndësishme, dhe disa prej nesh madje preferojnë të lahen çdo ditë. Por që nuk mjafton me kaq. Edhe pse mund të laheni përditë, ka një pjesë trupi që ju “harroni” t’i kushtoni vëmendje. Studimet më të fundit kanë treguar se kërthiza injorohet për sa i përket pastërtisë nga shumica, ndërsa dermatologët rekomandojnë krejt të kundërtën. Këshilla e ekspertëve është që t’i kushtoni kujdes kësaj zone delikate të trupit. Me një sfungjer të lagur pastroni të gjitha papastëritë e kërthizës. Filloni ta aplikoni që sonte.
Aurela Hoxha