Këta janë konkurrentët e Big Brother Albania 9 (Foto)
14:12 | 19 Mars 2017

Në përfundim të natës së parë të edicionit të 9-të janë prezantuar çiftet të cilët do të jenë konkurrentë në Big Brother dhe gjithashtu banorët beqarë.

Këta janë konkurrentët e edicionit të 9-të.
Aurela Hoxha