Këta hajdutë nuk kanë frikë- e vjedhin gjithë bankomatin (Video)
10:12 | 04 Dhjetor 2015

Këta hajdutë në Danimarkë nuk e dinë se çfarë është frika.

sekav

Në qytezën e Ringe, ata përdorën një ekskavator të madh për ta shembur ndërtesën dhe për ta vjedhur një bankomat. Më pas hajdutët u larguan me një veturë.  
Rashel Kolaneci