Kështu dukej Nju-Jorku në ditët e tij më të këqija (Foto)

0

New Yourk

Për qytetin më të njohur në botë, fillimi i viteve 1970 ishte një nga periudhat më të vështira.

Sipas “Daily Mail”, Nju-Jorku në atë kohë vuante nga papunësia e theksuar dhe qyteti ishte zhytur në dëshpërim.

Gjithashtu, si pasojë e krimit i cili kishte lulëzuar, shumë zona të qytetit u braktisën.

Fotot e publikuar nga mediet ndërkombëtare, sjellin imazhet e asaj periudhe turbulente.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com